Dessing Totaal Schoonmaak voert een compleet aanbod uit van schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Onze dienst richt zich op een efficiënte en zorgvuldige manier van schoonmaak voor het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen. U kunt ons alle uitdagingen op gebied van de schoonmaak voorleggen.

Glasbewassing

Met ons Telescopische glasbewassing komen wij bovendien overal bij, zonder Ladders of steigers. Het water dat wij gebruiken is mineraalvrij. Dit werkt vuilafstotend en droogt streeploos op.
Ook traditionele glasbewassing werkzaamheden met ladders, gondels, hoogwerkers of steigers behoort tot de mogelijkheden. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Gevel- en dakenreiniging
Voor onderhoud en bescherming van uw huis is het grondig reinigen van uw gevel en dak belangrijk. Voor langdurige bescherming kunt u de gevel- en dakenreiniging laten uitvoeren door Dessing Totaal Schoonmaak.

Specialistisch reinigen
Onze medewerkers zijn gespecialiseerd opgeleid waardoor wij specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren zoals het reiniging en conserveren van kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Vloerenonderhoud
Dessing Totaal Schoonmaak kan op specialistische wijze linoleum vloeren, stenen vloeren en tapijt te reinigen. Ook kunnen we u voorzien van passend advies.

Kantooronderhoud
Voor dagelijkse reiniging van uw bedrijfspand kunnen onze medewerkers op zorgvuldige wijze van dienst zijn. Hierbij wordt een efficiënte aanpak voor een schone werkplek gegarandeerd.

wilt u op de hoogte blijven van onze passende voorwaarden neem dan gerust contact op!