Description

Onderhoud van uw vloeren
Dessing Totaal Schoonmaak biedt passend onderhoud en reiniging van de vloeren in en rond om uw pand. Want een cruciaal onderdeel van de uitstraling van een pand is de vloer. Er ligt toch al snel aan enkele kilometers vloer om schoon te houden en te onderhouden.

IMG_0869

Dessing totaal Schoonmaak reinigd en onderhoud linoleum vloeren.
Linoleum ook wel marmoleum  is een veelgebruikte vloer in praktijken, scholen en kinderdagverblijven, omdat het een makkelijk schoon te maken en slijtvaste vloer is die wel 20 jaar mee kan gaan. Om de levensduur van de linoleum vloer zo goed m ogelijk te benutten, is het echter wel van belang om de vloer 1 à 2 keer per jaar grondig te laten reinigen en een nieuwe was of coating laag aan te laten brengen.

IMG_0162

Uw linoleum vloer laten onderhouden
Wanneer u Dessing Totaal Schoonmaak inschakelt voor het onderhoud van uw linoleum vloer, zullen onze schoonmakers allereerst de vloer machinaal reinigen van stof en verontreiniging met de machine. Mocht het nodig zijn, dan worden de oude waslagen gestript.

Nadat Dessing Totaal schoonmaak de vloeren heeft gereinigd, worden er twee of drie nieuwe was of coating lagen aangebracht die de vloer zullen beschermen tegen verontreiniging en beschadiging. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw linoleum vloer!

 

Details

Client: McDonalds

Date: 12-08-2014

Tags: Vloeronderhoud

Opdrachtgever

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *